top of page
Individuele coaching.jpg

ERVARINGEN

Toen de gebeurtenissen in mijn leven zich maar bleven opstapelen koos ik een nieuw te bewandelen pad. De negatieve ervaringen bleven alleen echt aan mij kleven en zo kon ik niet los komen van het oude om fris en vol vertrouwen het nieuwe tegemoet te gaan. Ingeborg en Zodiac lieten mij ontdekken wat ik te doen had om niet meer terug te vallen in oude patronen. Hoewel ik de grote Zodiac ontzettend eng vond werd hij mijn baken en leidde hij mij de weg naar zelfinzicht. Ingeborg hielp mij om de grote patronen te doorbreken. Zo nu en dan gun ik mezelf nog een uurtje in de paddock om wat thema’s in mijn leven aan te pakken. Dat geeft mij rust in mijn hoofd en lijf.

Sandra

Middenin mijn postnatale depressie waren daar Ingeborg en Zodiac. Na een indrukwekkende sessie in de paddock, ging ik naar huis met veel handvatten en in de periode die volgde klom ik snel uit een diep dal. Ik ben Ingeborg en Zodiac erg dankbaar voor de inzichten die ik heb gekregen.

Femke

Ik heb gekozen voor een personal coach om mezelf uit te dagen, om me verder te ontwikkelen en te groeien naar een volgend niveau. Ik heb één keer per 2 maanden een sessie met Ingeborg en in de afgelopen 12 maanden heb ik op alle vlakken enorme stappen gezet. Zowel fysiek als mentaal, als op zakelijk gebied. Het is heerlijk om met een onafhankelijk en intelligent persoon als Ingeborg te kunnen sparren over alle facetten van het leven. Zij houdt mij een spiegel voor waardoor bepaalde troebele blikken opeens kristalhelder worden. Op basis van haar online profiel komt zij samen met haar paard Zodiac en hond Lex over als warme en hartelijke wezens, maar deinzen er niet voor terug om je precies de waarheid te zeggen, ook als deze niet leuk is. Maar bovenal stimuleert en motiveert zij enorm, om het beste uit mezelf te halen. Ik vind haar coaching sessies enorm waardevol en kijk ernaar uit om met haar hulp nog verder te groeien.

Michel

Ik werk al meer dan 10 jaar samen met Ingeborg. Door haar expertise en persoonlijke stijl maakt zij direct impact in de begeleiding van teams en individuen. Een ijzersterke wisselwerking en samenwerking met Zodiac en Lex geven je een spiegel en daardoor nieuwe inzichten. Of het nu gaat om een persoonlijk vraagstuk, leiderschap of individuele ontwikkeling.

Marleen

bottom of page