top of page

WORKSHOPS EN OPLEIDINGEN

CRKBO_Docent - Bewerkt.png

Op zoek naar de kern van jezelf: ‘Wie ben ik in verbinding met de ander?’

4-daagse workshop

Locatie: Huizen

De eerstvolgende 4-daagse start op 7 maart 2024 (groep 9)

(7 maart - 4 april - 16 mei - 27 juni 2024)

Aansluitend start er een groep op 7 mei 2024 (groep 10)

(7 mei - 14 juni - 12 juli - 20 september 2024)

Een open neutrale vraag die in elke vorm van contact kan worden gesteld. Een vraag die veel informatie oplevert. Zowel in het aangaan van relaties als ook voor het samenstellen van bijvoorbeeld groepen en teams. Een vraag die het verschil maakt, een vraag die alle spelmatigheid doet stoppen. Kortom, een vraag die raakt. Tot zover de theorie.

 

De praktijk leert dat in de eenvoud van deze vraag de complexiteit van ‘contact’ verborgen zit.

Contact, onvoorwaardelijk en onafhankelijk, is niet vanzelfsprekend. Het is per situatie verschillend en soms doorspekt van belangen en verwachtingen vanuit anderen. Wie ben ik? Deze vraag is het uitgangspunt voor de workshop ‘Op zoek naar de kern in jezelf’.

Elke maand zie je elkaar in groepsverband om met elkaar werken, onderzoeken en ervaren. Samen werken geeft een geweldige dynamiek aan het individuele leerproces en een duidelijk zichtbare versnelling als het gaat om de gewenste persoonlijke ontwikkeling. Grenzen worden verkend, aangegeven en verlegd. Het contact wordt onderzocht en aangegaan, nieuwe inzichten omarmd en vragen worden gesteld. Het vergt moed en doorzettingsvermogen om met jezelf aan de slag te gaan. Echter, wetend dat je niet alleen staat en zeker niet de enige bent die het spannend, lastig en ingewikkeld vindt maakt deze reis zoveel dragelijker. ‘Iedereen is een beetje bang, maar we zijn een stuk minder bang als we samen reizen’.

De investering voor deze 4-daagse workshop bedraagt € 995,00 en dit bedrag is exclusief BTW.

Weet en voel je van harte welkom met alles wie je bent.

‘Ik in verbinding met de ander'
(Opleiding: Coachend Leiderschap)

Locatie: Huizen
Eerste volgende groep start op in de 2e helft van 2024! 

Je kunt je al wel aanmelden.

Gelet op het enthousiasme van de groepen die ik in afgelopen jaren heb begeleid, start ik in 2024 opnieuw met een nieuwe groep en daar heb ik wederom enorm veel zin in. Zin om mijn kennis en ervaring opnieuw te gaan delen met een ieder die zelf op onderzoek is, wil ontdekken en experimenteren en / of die werkt met anderen als bijvoorbeeld coach, therapeut, instructeur, opleider of als (startende) leidinggevende.

De opleiding ‘Ik in verbinding met de ander’ is ontwikkeld voor een ieder die een verdieping of een aanvulling zoekt in het maken van contact en verbindingen. Daar waar 2 of meer personen samen zijn, ontstaat en vormt zich een dynamiek waarin bewust en onbewust veel beweegt. Ervaring leert dat contact maken met een ander voor velen een uitdaging vormt. Onzekerheden in het contact resulteert in oordelen, aannames en veronderstellingen, excuses en overdracht. En juist dat wil je voorkomen.

 

Deze opleiding is bestemd voor een ieder die op zoek is naar een verdieping en/of verbreding op het gebied van persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Je bent gezond kritisch naar jezelf en durft je kwetsbare kant te omarmen. In je dagelijkse werkwijze werk je regelmatig samen met anderen, variërend van collega’s tot cliënten, van klanten tot leerlingen. Je staat open voor verschillende werkmethoden en methodieken om te voorkomen dat je (binnen je nog op te zetten praktijk) in vanzelfsprekendheid terecht komt en daarmee afhankelijk wordt. Ben je onderzoekend, hou je van experimenteren en ontdekken en gun je jezelf en een ieder die met je (samen) werkt een cadeau? Weet en voel je welkom om in te stappen en deel te nemen.

 

De workshop / opleiding geeft ruimte voor verdieping, training en  begeleiding vanuit jouw plek in combinatie met de ander.  Tijdens deze 8 dagen worden onderwerpen behandeld waarmee je direct aan de slag kunt. Aan de slag vanuit je eigen positie ten opzichte van een ander wat resulteert in een open contact en een hechtere verbinding waarin ruimte is voor jou én de ander.

De investering voor deze 8-daagse opleiding / workshop bedraagt € 1.995,00 en dit bedrag is exclusief BTW.

 

Ingeborg_LR-46.jpg
bottom of page