top of page

WORKSHOPS EN TRAINING

CRKBO_Docent - Bewerkt.png

 ‘Wie ben ik in verbinding met de ander?’
4-daagse workshop
Locatie: Huizen 
Eerstvolgende mogelijkheid om in te stappen: oktober 2024 (groep 11)
15 oktober 2024, 19 november 2024, 17 december 2024 en 21 januari 2025

Een open neutrale vraag die in elke vorm van contact kan worden gesteld. Een vraag die veel informatie oplevert. Zowel in het aangaan van relaties als ook voor het samenstellen van bijvoorbeeld groepen en teams. Een vraag die het verschil maakt, een vraag die alle spelmatigheid doet stoppen. Kortom, een vraag die raakt. Tot zover de theorie.
 
De praktijk leert dat in de eenvoud van deze vraag de complexiteit van ‘contact’ verborgen zit.
Contact, onvoorwaardelijk en onafhankelijk, is niet vanzelfsprekend. Het is per situatie verschillend en soms doorspekt van belangen en verwachtingen vanuit anderen. Wie ben ik? Deze vraag is het uitgangspunt voor de workshop ‘Op zoek naar de kern in jezelf’.

Elke maand zie je elkaar in groepsverband om met elkaar werken, onderzoeken en ervaren. Samen werken geeft een geweldige dynamiek aan het individuele leerproces en een duidelijk zichtbare versnelling als het gaat om de gewenste persoonlijke ontwikkeling. Grenzen worden verkend, aangegeven en verlegd. Het contact wordt onderzocht en aangegaan, nieuwe inzichten omarmd en vragen worden gesteld. Het vergt moed en doorzettingsvermogen om met jezelf aan de slag te gaan. Echter, wetend dat je niet alleen staat en zeker niet de enige bent die het spannend, lastig en ingewikkeld vindt maakt deze reis zoveel dragelijker. ‘Iedereen is een beetje bang, maar we zijn een stuk minder bang als we samen reizen’.

De investering voor deze 4-daagse workshop bedraagt € 995,00 exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief verzorging tijdens de lesdagen met onbeperkt koffie, thee, drankjes en een heerlijke lunch. Er is ruimte voor maximaal 9 deelnemers en we werken op locatie in Huizen. Voorafgaand aan de training is het mogelijk om persoonlijk contact te hebben om je vragen te beantwoorden en je leerdoelen te bespreken. 
Weet en voel je van harte welkom met alles wie je bent.Verbindend Leiderschap:
Persoonlijke en zakelijke groei (8-daagse training)
Locatie: Lelystad
Eerste volgende groep start met het 1e blok op 25 en 26 september 2024,

(2e blok: 16 en 17 oktober 2024, 3e blok: 13 en 14 november, 4e blok: 11 en 12 december 2024)

Deze 8-daagse training is ontwikkeld voor iedereen die zijn of haar persoonlijke en zakelijke connecties wil verdiepen of versterken. Waar twee of meer mensen samenkomen, ontstaat een dynamiek vol bewuste en onbewuste interacties. Het blijkt vaak een uitdaging om effectief contact te maken met anderen. Onzekerheden in deze interacties leidt tot oordelen, aannames, veronderstellingen, excuses en overdracht. Dit is precies wat je binnen je bedrijf, afdeling of praktijk wilt vermijden en voorkomen.
 
Iets voor jou?
Deze 8-daagse training is bedoeld voor iedereen zijn persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling wil verdiepen. Je bent kritisch naar jezelf en durft je kwetsbare kant te omarmen. In je dagelijkse werkzaamheden werk je vaak samen anderen, van collega’s tot cliënten, klanten en leerlingen. Je staat open voor diverse werkmethoden om te voorkomen dat je vastloopt in vanzelfsprekendheid en afhankelijkheid binnen je relatie en bij het uitoefenen van je functie. Ben je onderzoekend, hou je van experimenteren en ontdekken en gun je jezelf en een ieder die met je (samen) werkt een waardevol cadeau? Voel je welkom om in te stappen en deel te nemen.
 
Deze praktijkgerichte opleiding biedt ruimte voor verdieping, training en begeleiding vanuit jouw positie in relatie tot anderen, zowel zakelijk als privé. Gedurende de 8 dagen worden onderwerpen behandeld waarmee je direct aan de slag kunt. Werken vanuit je eigen positie ten opzichte van de ander leidt tot open contact en een hechtere verbinding waarin ruimte is voor jou als de ander. We gebruiken diverse methodieken waaronder systemisch werk, transactionele analyse, communicatieve en leiderschapsvaardigheden, en werken met paarden om het leerproces te ondersteunen en te verdiepen.
 
De investering voor deze 8-daagse training bedraagt € 1995,00 exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief verzorging tijdens de lesdagen met onbeperkt koffie, thee, drankjes en een heerlijke lunch. Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers en we werken op locatie in Lelystad. Voorafgaand aan de training is het mogelijk om persoonlijk contact te hebben om je vragen te beantwoorden en je leerdoelen te bespreken. Ter ondersteuning van de praktijkdagen wordt lesmateriaal aangereikt waaronder documentaires, podcasts en boeken.
 
Bel of mail gerust als je vragen hebt, iets wilt delen of je je wilt aanmelden.  Je bent van harte welkom, of je nu voor de eerste keer komt of de training wilt volgen voor verdere verdieping.
Voor degenen die zich al hebben aangemeld, een week voor aanvang ontvang je de uitnodiging voor de 1e bijeenkomst.

locatie huizen.jpg

De werklocatie in Huizen

locatie lelystad.JPG

De werklocatie in Lelystad

bottom of page