top of page

Aan het werk

Afgelopen week maakte een deelnemer uit één van de groepen die ik momenteel begeleid, deze foto. Ik deel ‘m met trots, want dit is zó waar het binnen mijn praktijk om gaat: ‘Aan het werk’. Zoals het is, niets meer en niets minder.

Een plastic bak om op te zitten. Wat lange lijnen om soms wat mee af te zetten. Een paar pionnen dienend als ankers voor op de grond. En indien gewenst, de liefdevolle strakke duiding en hulp van de ‘meester’ Zodiac. Geen gedoe, geen opsmuk. Met de voeten op de grond. Ik moet er stiekem nog wel eens om lachen. Als ik terug denk aan de jaren waarin ik actief was in de commercie en als trainer. Grote kantoren, luxe hotels met alles erop en eraan. En dan dit contrast. Binnen wat buiten is geworden. De soms saaie en ingewikkelde theorie vervangen in het ervaren. De langdurige trainingstrajecten die plaats hebben gemaakt voor effectieve en efficiënte individuele begeleiding, workshops en groepsbijeenkomsten.

Het is niet beter of slechter, het is anders. ‘Aan het werk’ was de opdracht voor mij toen ik het zélf anders wilde. Het is inmiddels al jaren mijn standaard uitnodiging aan al die moedige mensen, teams en groepen, die het ook anders willen. Want het kan. Als je echt wilt. Beloofd!
4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page