top of page

Ik heb iets leuks om met jullie te delen!


Zoals de meesten van jullie weten, heb ik na het verlies van Zodiac ervoor gekozen om mijn focus te verleggen van buiten naar binnen. Ik heb bewust afstand genomen van mijn werk in de zandbak en ben andere terreinen gaan verkennen. Hoewel ik zeer enthousiast ben over mijn nieuwe werkplek, blijf ik de vaardigheden die Zodiac me heeft bijgebracht koesteren. De afgelopen maanden heb ik met verschillende paarden gewerkt, zowel individueel als in groeps- en teamverband, en keer op keer heb ik ervaren hoe waardevol dit werk is en blijft en nog belangrijker, hoezeer het mij opnieuw raakt.

Met de dagen die weer langer en warmer worden én met de wens om iedereen opnieuw de kans te bieden om met paarden aan persoonlijke thema’s te werken, zowel individueel als in groepsverband, heb ik besloten om de 4-daagse workshops een andere invulling te geven.

Op dinsdag 7 mei begint een nieuwe groep voor de 4-daagse ‘Ik in verbinding met de ander’. Misschien heb je de aankondiging al gezien, maar wat nieuw is, is dat deze groep als eerste de kracht van ‘en’ zal ervaren – de kracht van zowel binnen- als buitenwerken. Dag 2 (vrijdag 14 juni) en 3 (vrijdag 12 juli) van de workshop zullen plaatsvinden in een zandbak, waar drie verschillende paarden de groep zullen ondersteunen in hun leerproces. De kennismaking en het leggen van de basis voor de nieuwe reis, vinden plaats in Huizen op dag 1, gevolgd door de gecombineerde binnen – buiten dagen op dag 2 en 3. We sluiten af op dag 4 (vrijdag 20 september) in Huizen.

De dagen buiten vinden plaats op een locatie in Lelystad, waar we zowel gebruik kunnen maken van een binnen- en een buitenbak en waar we afgeschermd veilig en vertrouwd kunnen werken.

De groep begint vorm te krijgen, dus voel je (opnieuw) welkom om samen met deze nieuwe groep met en van elkaar te leren en te komen werken aan nieuwe thema’s en onderwerpen met ondersteuning van de wijsheid die de kudde met zich meebrengt.

Bel of mail gerust als je vragen hebt en/of je wilt aanmelden voor deze of een de andere workshops. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. ☀️

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page