top of page

Nieuwe groep! Verbindend Leiderschap: Persoonlijke en zakelijke groei (8 dagen), september 2024

Heb je de tijd? Gun je jezelf de tijd, of is het de hoogste tijd om het anders aan te pakken binnen je bedrijf, werk of relaties?

Ik nodig je van harte uit om te komen werken, experimenteren en leren hoe het anders kan. Voel je welkom om in groepsverband van en met elkaar te leren.  

Naast mijn reguliere individuele begeleiding en in-company activiteiten, organiseer ik bewust een aantal keer per jaar groepsbijeenkomsten omdat samenwerken het individuele leerproces aanzienlijk versnelt.

 

Wil je jouw persoonlijke en zakelijke relaties versterken? Ontdek hoe deze training jou kan helpen om effectiever te communiceren en betekenisvollere relaties op te bouwen. De eerstvolgende groepsbijeenkomst die na de zomer opstart is de 8-daagse training ‘Verbindend Leiderschap’. Ik kijk er met veel plezier naar uit om deze training voor de zesde keer middels open inschrijving te verzorgen, zeker gelet op de resultaten die eerdere groepen met elkaar hebben bereikt, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.

 

Verbindend Leiderschap: Persoonlijke en Zakelijke groei (8-daagse training)

Deze 8-daagse training is ontwikkeld voor iedereen die zijn of haar persoonlijke en zakelijke connecties wil verdiepen of versterken. Waar twee of meer mensen samenkomen, ontstaat een dynamiek vol bewuste en onbewuste interacties. Het blijkt vaak een uitdaging om effectief contact te maken met anderen. Onzekerheden in deze interacties leidt tot oordelen, aannames, veronderstellingen, excuses en overdracht. Dit is precies wat je binnen je bedrijf, afdeling, praktijk of relatie wilt vermijden en voorkomen.

 

Iets voor jou?

Deze 8-daagse training is bedoeld voor iedereen die zijn of haar persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling wil verdiepen. Je bent kritisch naar jezelf en durft je kwetsbare kant te omarmen. In je dagelijkse werkzaamheden werk je vaak samen met anderen vanuit een leidinggevende functie, vanuit je positie als coach, begeleider of trainer of vanuit bijvoorbeeld een commerciële positie. Je staat open voor diverse werkmethoden om te voorkomen dat je vastloopt in vanzelfsprekendheid en afhankelijkheid binnen je relatie en bij het uitoefenen van je functie. Ben je onderzoekend, hou je van experimenteren en ontdekken en gun je jezelf en een ieder die met je (samen) werkt een waardevol cadeau? Voel je welkom om in te stappen en deel te nemen.

 

Deze praktijkgerichte opleiding biedt ruimte voor verdieping, training en begeleiding vanuit jouw positie in relatie tot anderen, zowel zakelijk als privé. Gedurende de 8 dagen worden onderwerpen behandeld waarmee je direct aan de slag kunt. Werken vanuit je eigen positie ten opzichte van de ander leidt tot open contact en een hechtere verbinding waarin ruimte is voor zowel jou als de ander. We gebruiken diverse methodieken waaronder systemisch werk, transactionele analyse, communicatieve- en leiderschapsvaardigheden, en werken met paarden om het leerproces te ondersteunen en te verdiepen.

 

Data en werktijden groep 2024:

25 en 26 september / 16 en 17 oktober / 13 en 14 november / 11 en 12 december 2024

We starten iedere dag om 09.30 uur en ronden de dag omstreeks 16.00 uur af.

 

De investering voor deze 8-daagse training bedraagt € 1995,00 exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief verzorging tijdens de lesdagen met onbeperkt koffie, thee, drankjes en een lekkere lunch.

Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers en we werken op locatie in Lelystad. Voorafgaand aan de training is het mogelijk om persoonlijk contact te hebben om je vragen te beantwoorden en je leerdoelen te bespreken. Ter ondersteuning van de praktijkdagen wordt lesmateriaal aangereikt waaronder documentaires, podcasts en boeken. Tot slot, er is altijd ruimte om, tussen de trainingsdagen in, contact te hebben via mail, app of telefoon. Zowel met de deelnemers in de groep als met mij als uitvoerend trainer, want ook voor deze training geldt: je hebt het zélf te doen, je hoeft het niet alleen te doen!

 

Bel of mail gerust als je vragen hebt, iets wilt delen of je je wilt aanmelden.  Je bent van harte welkom, of je nu voor de eerste keer komt of de training wilt volgen voor verdere verdieping.

Voor degenen die zich al hebben aangemeld, een week voor aanvang ontvang je de uitnodiging voor de 1e bijeenkomst.3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page