top of page

Agenda open inschrijving 2e helft 2022!

Heb je de tijd? Gun je jezelf de tijd of wordt het de hoogste tijd om het anders te gaan doen?

Anders binnen je relatie, in je werk en/of binnen je bedrijf? Ik nodig je van harte uit om te komen werken, te komen experimenteren en bovenal te leren hoe het anders kan. Weet en voel je welkom om in groepsverband met én van elkaar te leren. In de 2e helft van dit jaar zijn daar 3 mogelijkheden voor gelet op deelname via open inschrijving. (*)


Op 7 september start de 8-daagse (4 x 2 dagen) ‘Ik in verbinding met de ander’; een opleiding gericht op het contact met de ander waarin je op een andere wijze leert begeleiden en coachen. Deze opleiding is ontwikkeld voor een ieder die een verdieping of een aanvulling zoekt in het maken van contact en verbindingen. Daar waar 2 of meer personen samen zijn, ontstaat en vormt zich een dynamiek waarin bewust en onbewust veel beweegt. Ervaring leert dat contact maken met een ander voor velen een uitdaging vormt. Onzekerheden in het contact resulteert in oordelen, aannames en veronderstellingen, excuses en overdracht. En juist dat wil je voorkomen binnen je bedrijf, afdeling of praktijk. Deze opleiding is bestemd voor mensen die leiding geven, teams / groepen aansturen of anderszins met een ander / anderen werken als bijvoorbeeld coach, trainer of begeleider. (**)


Op 15 september start een nieuwe groep ‘Op zoek naar de kern van jezelf: wie ben ik’. Een open neutrale vraag die in elke vorm van contact kan worden gesteld. Een vraag die veel informatie oplevert. Zowel in het aangaan van relaties als ook voor het samenstellen van bijvoorbeeld groepen en teams. Een vraag die het verschil maakt, een vraag die alle spelmatigheid doet stoppen. Kortom, een vraag die raakt. Tot zover de theorie. De praktijk leert dat in de eenvoud van deze vraag de complexiteit van ‘contact’ verborgen zit.

Contact, onvoorwaardelijk en onafhankelijk, is niet vanzelfsprekend. Het is per situatie verschillend en soms doorspekt van belangen en verwachtingen vanuit anderen. Wie ben ik? Deze vraag is het uitgangspunt voor de workshop ‘Op zoek naar de kern in jezelf’. Deze workshop is bestemd voor een ieder die een verdieping zoekt in zijn / haar persoonlijk leiderschap en zich verder wil ontwikkelen


De 4-daagse ‘Ik in verbinding met de ander’ start op 1 oktober en is op verzoek op zaterdagen gepland. Deze workshop is bestemd voor een ieder die contact met zichzelf én de ander wil gaan ervaren, verdiepen en verbreden. Deze 4-daagse workshop, waarin een stevig fundament wordt gelegd om vanuit verder te werken en te leren, is bestemd voor een ieder die op zoek is naar een verdieping en/of verbreding op het gebied van persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Je bent gezond kritisch naar jezelf en durft je kwetsbare kant te omarmen. Je staat open voor verschillende werkmethoden en methodieken om te voorkomen dat je binnen je relatie / werk in vanzelfsprekendheid terecht komt en daarmee afhankelijk wordt. Ben je onderzoekend, hou je van experimenteren en ontdekken en gun je jezelf en een ieder die met je leeft en werkt een cadeau? Deze praktijk gerichte opleiding geeft ruimte voor verdieping, training en begeleiding vanuit jouw plek in combinatie met de ander. Tijdens deze 4 dagen worden onderwerpen behandeld waarmee je direct aan de slag kunt. Aan de slag vanuit je eigen positie ten opzichte van een ander wat resulteert in een open contact en een hechtere verbinding waarin ruimte is voor jou én de ander. (*)


(*) De opleiding en workshops zijn ook in company beschikbaar

(**) De groepen die op respectievelijk

7 september en 1 oktober starten komen in aanmerking voor het STAP Budget.


Bel of mail gerust als je vragen hebt of iets wilt delen. Weet en voel je welkom, met alles wie je bent.

Ik kijk er naar uit je (opnieuw) te ontmoeten.


Met een zomerse groet,

Ingeborg

4 weergaven0 opmerkingen

댓글


bottom of page