top of page

Dag 2022, welkom 2023!

Terugkijkend, zo aan het eind van dit jaar, voordat de feestdagen zich melden en 2023 zich aandient, komt telkens het woord #dankbaar voorbij. Een woord wat voor mij zo passend is als ik 2022 de revue laat passeren.


Ik ben meer dan dankbaar voor alle ontmoetingen en sessies die ik dit jaar heb mogen verzorgen. Dankbaar voor iedereen die de #moed heeft gehad om alleen, samen met een partner of als onderdeel van een groep of team te komen #onderzoeken, te #ervaren en te #leren. Te leren hoe het anders kan in de verbinding. De #verbinding met zichzelf en met een ander. Zowel in de thuissituatie als op het werk.

Ik ben dankbaar voor dat wat ik, samen met Zodiac, kon en mocht bijdragen in alle gestelde vragen en dat wat tijdens het werk zicht- en voelbaar werd.


Ik ben niet alleen dankbaar, ik voel me ook ontzettend dankbaar. Dankbaar voor wat ik zélf heb mogen leren, mede omdat elke dag mij zoveel heeft gegeven. In elke ontmoeting, over wat er was, is en nog komt. Voor de #verdieping en #verbreding die ik heb ontvangen in mijn meer dan prachtige vak. Geleerd met als doel om door te kunnen geven aan een ieder die erom komt vragen, een steuntje zoekt of anderszins hulp nodig heeft. Want, ook in 2023 heb je het zelf te doen maar hoef je het niet alleen te doen.


Ik sluit over een week dit mooie, leerzame én bijzonder zonnige en warme jaar af. Een afsluiting om #2023 te kunnen gaan verwelkomen met alles wat het gaat brengen!


Mijn dank gaat uit naar het team van Human & Horse Academy by Greetje Hakvoort voor de gastvrijheid die ik, samen met Zodiac en Lex, elke dag ervaar.


Ik wens je fijne feestdagen, een goed afscheid van 2022 en een gezond en liefdevol 2023. Een jaar waarin we elkaar (opnieuw) gaan ontmoeten voor nieuwe hoofdstukken, ervaringen en leermomenten.


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page