top of page

Dag 2023!

Dag 2023, bedankt voor de prachtige momenten en alles wat je mij hebt gebracht, geleerd en gegeven!


Met een lach en een traan sluit ik dit jaar af, dankbaar voor alle ontmoetingen en het vertrouwen van iedereen waarmee ik heb mogen werken. Elke sessie, van individueel tot de groep- en teambegeleidingen, was waardevol en heeft geleid tot groei en nieuwe inzichten.


2023 betekende ook het afscheid van mijn trouwe metgezel Zodiac, mijn rots in de branding tijdens mijn werk en bovenal één van mijn persoonlijke leermeesters. Zijn overlijden was zwaar, maar het markeerde ook het begin van een nieuw hoofdstuk.


Na 12 jaar ‘zandbak’ werk ik nu aan de door mij zo gewenste verbreding en verdieping in mijn vakgebied. Dit resulteerde in een bijzonder laatste kwartaal met een mix van verdriet om Zodiac én de bevrijdende bevestiging dat ik ‘op eigen benen’ sta.


Binnenkort begroeten we samen 2024. Ik kijk uit naar 366 (!) nieuwe dagen vol avonturen en ben benieuwd naar wat het jaar ons brengt.Ik wens je in alle opzichten een fantastisch 2024! Ik kijk ernaar uit om je (opnieuw) te ontmoeten, want ook in 2024 geldt: je hebt het zelf te doen maar je hoeft het niet alleen te doen! ❤️

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page