top of page

Dag ‘Koot’, welkom ‘Kantoor’!
Met dankbaarheid en een vleugje melancholie sluit ik een prachtige periode van ruim 8 jaar af op mijn vertrouwde plek in Kootwijkerbroek op de Veluwe. Daar waar inspiratie en ontmoetingen, vaak met Zodiac aan mijn zijde, mijn dagen vulden.

Vandaag, bij de start van mijn geboortemaand, markeert het afscheid én de overgang naar een nieuwe fase. De sleutel van ‘Koot’ heb ik ingeleverd. In ruil hiervoor haak ik de sleutel van mijn nieuwe onderkomen, met eigen praktijkruimte en kantoor, aan mijn sleutelbos. Een plek die nu al vertrouwd aanvoelt en klaar is voor nieuwe avonturen.

Terwijl ik vooruitkijk koester ik de tijd in ‘Koot’, maar sta ik nu te popelen om mijn individuele begeleiding, workshops en teambegeleiding verder te intensiveren. Deze verandering opent de deur naar meer groei en verbondenheid, waar overigens ook ruimte blijft voor het begeleiden van teams met paarden…!

Ik kijk er echt naar uit om samen dit nieuwe pad te gaan bewandelen en je/jullie (opnieuw) te ontmoeten. Voel en weet je welkom op mijn nieuwe plek in Huizen! ☀️

Vanaf heden is mijn werkplek gevestigd in het Business Centrum Huizen, Huizermaatweg 21.6, 1273 NA in Huizen.7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page