top of page

'De kracht van samen'

Samen sta je zoveel sterker, met elkaar weet je zoveel meer en als team kom je zoveel verder. Ik weet niet beter. Opgegroeid met mijn tweelingzus was het altijd samen. Binnen mijn praktijk werk ik ook veel samen. Ik maak veelvuldig gebruik van de wijsheid van mijn paard Zodiac en de slimheid van mijn hond Lex én ik heb een geweldig hulpteam waar ik met veel plezier mee samenwerk en op kan terugvallen. Dat ik het niet alleen hoef te doen brengt veel inspiratie, kennis en bovenal rust. Want ‘het alleen doen’ was, ondanks het samen opgroeien, ooit voor mij ook een meegegeven boodschap die een ingeprente overtuiging werd. En braaf als ik was ging ik zo aan de slag. Totdat ik jaren later letterlijk en figuurlijk niets meer kon. Uitgeblust en ziek besefte ik dat het helemaal niet oké was om het alleen te doen. Hulp vragen was toen nog de enige optie en deze stap heeft uiteindelijk zoveel gebracht dat ik nu al vele jaren niet meer beter weet. Het is een heerlijke verslaving geworden waar ik geen afstand meer van doe. Alleen? Nee, ik begin er niet meer aan. Wel zélf, geïnspireerd en ondersteunt door de geweldige leden van mijn hulpteam. Ik wens het iedereen toe, zo’n lekker hulpteam. Ze staan om je heen en voor je klaar als je over de drempel stapt. De drempel van ‘ik moet het alleen doen’. Probeer het maar. Geloof me, je moed wordt beloond! ☀️
5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page