top of page

Luieren en lummelen.

Neem jij het? Tijd voor jezelf? Om uit te rusten, te bedenken over wat je nu zélf wilt, wenst en verlangt of om lekker te luieren en te lummelen?

Neem je de tijd voor jezelf, ook als een ander het daar lastig mee heeft, je ‘things to do’ nog niet af is of de zaak die meldt écht niet zonder je te kunnen?

Trouw zijn aan jezelf vergt het nemen van besluiten en het dragen van de daarbij horende consequenties. Dat dit soms een serieuze uitdaging is? Geloof me, daar weet ik alles van.

Je wilt wel, maar wat als oude overtuigingen je in de weg zitten of angst voor het onbekende op de loer ligt? Dan is een excuus al snel gemaakt, want zelfs de kleinste verandering vraagt om verantwoordelijkheid. De verantwoordelijkheid om, door de door jezelf omarmde loyaliteit, voor jezelf te gaan staan. En dat dat een klus is, is een feit. Maar wat als het cadeau wat je aan jezelf geeft in de vorm van rust nu net zo waardevol is voor jou als voor een ieder met wie je leeft en werkt?

Neem de stap en ga ervaren dat jouw ‘nee’ de sleutel is tot de ‘ja’ naar jezelf én de ander. Want juist die ‘ja’, creëert ruimte! Om te dromen, te verlangen en te leven. Luieren en lummelen, het is je meer dan gegund en je kunt het. Echt, geloof me. ☀️4 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page