top of page

Te leuk! 3 nieuwe reisgroepen in 2022!


In het afgelopen jaar ben ik samen met Miranda de Bie met onze eerste 2 groepen ‘op reis’ gegaan. Elke maand elkaar in groepsverband zien, met elkaar werken, onderzoeken en ervaren geeft een geweldige dynamiek aan het individuele leerproces en een duidelijk zichtbare versnelling als het gaat om de door de deelnemers gewenste persoonlijke ontwikkeling. Grenzen worden verkend, aangegeven en verlegd. Het contact wordt onderzocht en aangegaan, nieuwe inzichten omarmd en vragen worden gesteld. Nee, het is zeker geen gemakkelijke reis. Het vergt moed en doorzettingsvermogen om met jezelf aan de slag te gaan. Echter, wetend dat je niet alleen staat en zeker niet de enige bent die het spannend, lastig en ingewikkeld vindt maakt de reis zoveel dragelijker. ‘Iedereen is een beetje bang, maar we zijn een stuk minder bang als we samen reizen’.

Met ontzettend veel plezier en enthousiasme gaan we dit jaar met 3 nieuwe groepen op reis. De data staan inmiddels in de agenda. Ben je er bij of is deze reis iets voor iemand die je kent? Weet en voel je welkom met alles wie je bent. We kijken er naar uit je (opnieuw) te ontmoeten.

Groep 1 start met de 1e dag op 20 januari 2022 (*), de 2e groep start met de 1e dag op 21 april 2022(**) en de 3e groep start met de 1e dag op 15 september 2022 (**). (*) er zijn nog 2 van de 10 plaatsen beschikbaar voor de 1e groep (**) of mogelijk eerder en in overleg als de groep is gevormd.

Bel of mail als je vragen hebt en/of je wilt aanmelden.


4 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page