top of page

Waarom? Omdat het mijn leven kleur geeft!
Ik heb het over ‘delen’.

Delen, het maakt me enthousiast en ik word er blij van! Of het nu gaat om het delen van mijn kennis en ervaringen via training, coaching en begeleiding, het delen van mijn netwerk of het delen van ontdekte boeken en documentaires, ik deel het met al mijn liefde. Dit geldt ook voor mijn misstappen en valkuilen, om samen van te leren, te ontdekken hoe het anders kan en om dingen een plek te geven. Delen verlicht, creëert verbinding en verdiept contact.

Samenwerken is een van mijn principes: je hoeft het niet alleen te doen. Ik geloof in samen vooruitgaan, samen meer weten en de kracht van gezamenlijkheid bij het aangaan van uitdagingen. Gezamenlijk bekijken we zaken vanuit verschillende perspectieven, en wat de een niet weet, doet of durft, wordt aangevuld of overgenomen door de ander.

Dit is altijd mijn uitnodiging voor de teams en groepen die ik begeleid, waar ‘het alleen doen’ nog vaak gebruikelijk is. Deel, praat en stel vragen; het brengt verlichting (niet alleen voor je geest maar ook voor je lichaam) en het helpt je verder.

Delen kost niets en levert eindeloos veel op. Geef het een kans. Je zult merken dat je, net als ik, er blij van wordt.

9 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page