top of page

Welkom!

Leuk nieuws: op 16 en 17 maart as start er een nieuwe groep!

‘Ik in verbinding met de ander’

Deze 8-daagse opleiding is ontwikkeld voor een ieder die een verdieping of een aanvulling zoekt in het maken van contact en verbindingen. Daar waar 2 of meer personen samen zijn, ontstaat en vormt zich een dynamiek waarin bewust en onbewust veel beweegt. Ervaring leert dat contact maken met een ander voor velen een uitdaging vormt. Onzekerheden in het contact resulteert in oordelen, aannames en veronderstellingen, excuses en overdracht. En juist dat wil je voorkomen binnen je bedrijf, afdeling of praktijk.

Iets voor jou?

Deze 8-daagse opleiding is bestemd voor een ieder die op zoek is naar een verdieping en/of verbreding op het gebied van persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Je bent gezond kritisch naar jezelf en durft je kwetsbare kant te omarmen. In je dagelijkse werkwijze werk je regelmatig samen met anderen, variërend van collega’s tot cliënten, klanten en leerlingen. Je staat open voor verschillende werkmethoden en methodieken om te voorkomen dat je binnen je (nog op te zetten) praktijk in vanzelfsprekendheid terecht komt en daarmee afhankelijk wordt. Ben je onderzoekend, hou je van experimenteren en ontdekken en gun je jezelf en een ieder die met je (samen) werkt een cadeau? Weet en voel je welkom om in te stappen en deel te nemen.

Deze praktijk gerichte opleiding geeft ruimte voor verdieping, training en begeleiding vanuit jouw plek in combinatie met de ander. Tijdens deze 8 dagen worden onderwerpen behandeld waarmee je direct aan de slag kunt. Aan de slag vanuit je eigen positie ten opzichte van een ander wat resulteert in een open contact en een hechtere verbinding waarin ruimte is voor jou én de ander.

Weet en voel je welkom! ☀️

Voor meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden: https://www.humanhorseacademy.com/ingeborg-kies-opleiding


11 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page